Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Jul 23, 2018-Jul 31, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel uden førerret, Helsingør
Klokken 15.20 blev en 34-årig mandlig bilist standset på Fabriksvej, og det viste sig, at manden havde fået administrativt inddraget sin ret til at køre bil.

Brand, Slangerup, Helsinge, Hornbæk
Klokken 13.22 blev der anmeldt markbrand ved Borgmarken og Slagslundevej. Brandvæsnet fik den slukket, inden den bredte sig til de omkringliggende huse, og brandårsagen skyldes formentlig høstning.

Der blev desuden anmeldt markbrand i Helsinge klokken 15.04, som hurtigt kom under kontrol. Ligeledes blev der anmeldt brand i en mejetærsker på Saronvej i Hornbæk klokken 16.37.

Færdselsuheld, Hundested
Klokken 02.05 blev det anmeldt, at en personbil kørende på Amtsvejen/Sølagervejen i retning mod Frederiksværk var kørt af vejen og ind i et hus.

Bilens 19-årige mandlige passager afgik ved døden på stedet, mens bilens 18-årige mandlige chauffør blev erk læret d ød i løbet af lørdagen.

Nordsjællands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

Brand, Esrum

Klokken 07.18 blev der anmeldt brand i en villa på Klostergade. Årsagen til branden var formentlig solens stråler, som via en knust rude fik opvarmet vinduesrammen i træ.

Branden blev opdaget så hurtigt, at skaden var minimal.

Spritkørsel, Helsingør

Klokken 12.24 blev en 50-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Nordre Strandvej. Han kunne ikke fremvise et kørekort, men til gengæld formåede han at blæse alkometeret op over det tilladte.

Spritkørsel, Hornbæk

Klokken 13.31 fik en anden mandlig bilist, denne gang en 23-årig
mand, også alkometeret til at råbe vagt i gevær. Det skete da han blev standset og kontrolleret på Hornbækvej.

Røveriforsøg, Hillerød

Klokken 08.25 anmeldte en mand, at han netop var blevet udsat for et røveriforsøg på Helsingørsgade. En mand havde passet anmelderen op og tildelt ham et knytnæveslag, hvorefter han havde forlangt at få udleveret anmelderens ejendele under trussel af, at han havde en kniv. Anmelderen blev derefter tildelt endnu et knytnæveslag, inden gerningsmanden stak af uden udbytte.

Et vidne havde overværet episoden og fulgt efter den formodede gerningsmand, som indfandt sig på en nærliggende tankstation. En patrulje blev sendt til tankstationen, hvor den formodede gerningsmand, en 24-årig mand, blev anholdt.

Manden er sidenhen blevet fremstillet i grundlovsforhør og i første omgang varetægtsfængslet i 14 dage.

Søndag

Drukneulykke, Nivå
Klokk en 11.10 blev en 73-årig kvinde fundet livløs af en anden svømmer i vandet ved Nivå Strandpark. Livredderne og 112 blev kontaktet, og kvinden blev kørt til Nordsjællands Hospital i Hillerød, hvor hun blev lagt i respirator.

Nordsjællands Politi henviser til regionen for yderligere oplysninger om kvindens nuværende tilstand.

Narkokørsel, Hillerød

Klokken 16.24 indløb der flere anme ldelser om hasarderet kørsel i Hillerød. En patrulje blev sendt til stedet, som fik standset den pågældende bil ved Herredsvejen.

Det viste sig, at den hasarderede kørsel havde en årsag, idet bilens 23-årige mandlige fører fik narkometeret til at slå ud for kokain. Samtidig var hans kørekort tidligere blevet frakendt og ikke generhvervet.

Hærværk, Hornbæk
Klokken 00.50 sparkede en 25-årig mand ruden ud på døren i en butik på Nordre Strandvej. Den 25-årige erkendte til betjentene på stedet, at det var ham, der havde sparket til døren.

Uterlige fodboldfans, Helsingør
Klokken 00.51 skabte nogle svenske fodboldfans, der formentlig havde været til FC Nordsjælland – AIK Stockholm i Farum tidligere på aftenen, utryghed ved færgeterminalen i Helsingør, da de prøvede at opildne til slåskamp. Flere patruljer blev sendt til stedet, og fodboldfansene blev sendt med færgen. Helsingborg Politi blev i den forbindel se under rettet om, at de var på vej over Sundet.

Spirituskørsel, Hornbæk
Klokken 01.32 blev en 19-årig mandlig bilist standset på A R Friis Vej og bedt om at blæse i alkometeret. Det slog ud, og en blodprøve skal nu fastslå nærmere.

Gadeuorden, Hornbæk

Klokken 02.39 blev der anmeldt slagsmål i Hornbæk på A R Friis Vej. Flere patruljer blev sendt til stedet, og to personer blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Spritkørsel, Dronningmølle

Klokken 03.20 blev en 20-årig mandlig bilist standset på Villingebæk Strandvej og bedt om at puste i alkometeret. Det fik han til at slå ud, og han skulle derfor transporteres til udtagning af blodprøve. Inden afgangen valgte han dog at ytre sig i så negative vendinger om politibetjentene på stedet, at han desuden blev sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

Kørsel uden førerret, Helsingør
Klok ken 16.00 anmeldte en bilist, at han netop var blevet overhalet på Hovmarken af en bil, der kørte over for rødt lys, over spærreflader og deslige.

En patrulje blev sendt til området, hvor bilen blev udfundet. Bag rattet sad en 21-årig mand, hvis kørekort var blevet frakendt. Derudover var der forsikringssag på bilen, og nummerpladerne blev derfor inddraget.

Færdselsuheld, Hornbæk
Klokken 16.36 kørte en 18-årig mandlig bilist i vestlig retning på Nordre Strandvej. Manden skulle dreje til venstre i krydset ved Hornebyvej og overså i den forbindelse en cyklist, der blev påkørt. Der skete lettere skader på bilen, mens cyklen blev smadret. Cyklisten blev efterfølgende kørt på skadestuen for at få bliver undersøgt for mulige skader.

Kørsel uden førerret, Lyngby
Klokken 19.35 blev en 41-årig mandlig bilist standset på Helsingørmotorvejen, og her viste det sig, at han ikke burde sidde bag et rat, d a han ik ke havde erhvervet sig retten til at køre bil.