Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Jul 16, 2018-Jul 24, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel, Helsingør
Klokken 22.58 blev en 49-årig mandlig bilist standset på Kongevejen og bedt om at blæse i alkometeret. Det slog ud, og en blodprøve skal nu fastslå mandens promille.

Færdselsuheld, Kvistgård
Klokken 13.43 blev et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning anmeldt.

En 30-årig kvindelig bilist kom cirka 1 kilometer før Espergærde-afkørslen for langt ud i rabatten, hvilket fik bilen til at rulle rundt og lande mellem første og anden vejbane.

Bilen var totalskadet, mens føreren, som var ved bevidsthed, blev hentet af en ambulance og kørt til sygehuset. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om førerens tilstand.

I en lille times tid blev trafikken omledt via motorvejens foregående afkørsel, indtil oprydningen og andet arbejde på stedet var færdiggjort.

Problemer med togbomme, Hornbæk
Omkring klokken 16.15 var en bilist lidt for utålmodig ved bommene på Hornebyvej. Bilisten kørte derfor frem, selvom bommene ikke var helt oppe, hvilket fik bommene til at låse og lysene blinke, hvilket skabte en del trafikkaos. Bilisten forsvandt hurtigt fra stedet, men Lokalbanen blev kontaktet, som fik løst problemet med bommene.