Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Jul 03, 2018-Jul 11, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Computere stjålet fra skole
Helsingør: Fra Helsingør Lilleskole er der mellem mandag klokken 19 og tirsdag klokken 06 stjålet nogle computere. Tyven er kommet ind ved at bryde en havedør op.

Biler udsat for hærværk
Helsingør/Virum: En bil, som holdt parkeret på Nordvej har i weekenden været udsat for hærværk. Episoden er foregået mellem lørdag klokken 22.30 og mandag klokken 9, hvor en eller flere ukendte gerningsmænd har sprøjtet hvid maling på bilens forrude og motorhjelm og brækket den bageste vinduesvisker af. I Virum har en bil fået sparket begge sine sidespejle af, mens den holdt parkeret på Virum Stationsvej. Dette hærværk er sket på et tidspunkt mellem søndag den 1. juli og i søndags, og blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 16.21.

19-årig mand overfaldet
Hornbæk: En 19-årig mand fra København blev klokken 01.30 natten til tirsdag overfaldet, da han gik ad Nord re Strandvej ved N. P. Jørgensens Vej sammen med to kammerater. Her blev de passet op af fire-fem personer, som de tidligere havde set ved Street Food-markedet i Hornbæk. Den ene af de fire-fem mænd overfaldt pludselig den 19-årige, som blev slået og sparket i hovedet. Desuden blev en af den 19-åriges kammerater tildelt et slag i hovedet og der blev kastet en flaske efter dem. Gerningsmanden beskrives som en ung dansk mand på 17-19 år, 180-185 høj og almindelig af bygning med lyst hår. Han var iført sort North Face jakke med hvid refleks.

Tweets by @NSJPoliti