Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Jun 21, 2018-Jul 03, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mand anholdt for drab
Hornbæk: En 32-årig mand fra Helsinge er anholdt og sigtet for drab på en 39-årig mand fra Hornbæk. Den 32-årige fremstilles i grundlovsforhør i dag, tirsdag, klokken 13. Læs mere om sagen i den udsendte pressemeddelelse.

Glemte pung på tankstation
Helsingør: En 21-årig kvinde glemte sin pung på en stander, da hun søndag aften klokken 21 var inde for at tanke benzin på Kongevejen. Kvinden opdagede hurtigt sin glemsomhed, men selvom hun vendte tilbage med det samme, var der desværre allerede én, som havde stjålet pungen, der indeholdt kontanter samt diverse betalingskort og sundhedskort.

Tre biler i uheld på motorvej
Kgs. Lyngby: Tre biler var torsdag eftermiddag omkring klokken 15.15 involveret i et færdselsuheld på Helsin gør Mot orvejen. Uheldet skete, da vejen gik fra, at have tre til to spor og en personbil, som blev ført af en 42-årig kvinde fra Gentofte, trak ind foran en lastbil. Lastbilen ramte den 42-åriges bil, så kvinden mistede herredømmet over den og ramte en 55-årig kvinde fra Helsingør. Der var umiddelbart ingen meldinger om personskade.

Unge bortvist fra “Smørhullet”
Helsingør: En gruppe på 6-10 unge blev onsdag aften klokken 22.59 bortvist fra legepladsen i “Smørhullet” på Fredericiavej. Her havde de unge tændt bål og parkeret et par biler i parken.

Stjal en flaske gin
Helsingør: En 51-årig mand blev tirsdag eftermiddag klokken 15.22 anholdt for butikstyveri i et supermarked på Birkedalsvej. Her havde manden stjålet en flaske gin.

Mistænkelig dårlig ryg
Helsingør: En 59-årig kvinde synes, at en bilist på færgen fra Helsingborg til Helsingør var så meget ud over det sædvanlige , at hun tirsdag aften klokken 21.21 valgte at kontakte politiet. Kvinden havde lagt mærke til, at den anden bilist så ud til at være temmelig hårdhændet mod en person, som lå skjult under et tæppe på bagsædet af den anden bil. En politipatrulje fik kontakt til den pågældende bilist, og det viste sig, at der ikke var tale om hårdhændethed eller andet mistænkeligt. Derimod havde personen på bagsædet så ondt i ryggen, at man havde været nødt til at afbryde et ophold i Sverige og tage tilbage til Danmark.