I DAG BEGYNDER FEM DAGE MED EUROPAS BEDSTE TRIATLETER I DANMARK

Skriver IRONMAN 70.3 i sin pressemeddelelse, hvor det bl.a. hedder:

Helle Frederiksen og de øvrige top triatleter har i eftermiddag sidste svømmetest i Helsingør Kulturhavn ved Kronborg Slot. Hvor også mange af de øvrige 2.800 deltagere fra 50 forskellige nationer tester søndagens svømmerute for sidste gang inden KMD IRONMAN European Championship 2018.

Fra i dag og fem dage frem er mange af Europas og verdens bedste triatleter samlet i Helsingør. I eftermiddag og aften tester de for sidste gang svømmeruten forude for søndagens KMD IRONMAN 70.3 European Championship 2018. Blandt deltagerne til dagens svømmetest er danske Helle Frederiksen, der står overfor karrierens største sejr, hvis du søndag kan hænge europamesterskabs medaljen om halsen.

I et år er der blevet arbejdet frem mod de kommende dages mange triatlonaktiviteter, hvor det nu for alvor går løs i Helsingør, når Danmarks for andet år i træt er vært for IRONMAN 70.3 Europamesterskabet. Her skal deltagerne igennem 1.9km svømning, 90km cykling og 21,1km løb før de kan krydse målstregen foran Kronborg Slot:

“Det er det her vi har ventet på. Og i aften kan tilskuere og sportsinteressede for første gang begynde at snuse lidt til det hele, når såvel proatleter som almindelige deltagere har den sidste svømmetest i havnen. Og de kommende dage, vil det så ellers syde og boble af triatlon i Helsingør“, siger Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef for IRONMAN.

Pressen er velkommen i eftermiddag/aften for billeder og interviews. Blandt andre vil den danske medajlefavorit Helle Frederiksen og det svenske medaljehåb Patrik Nilsson være tilstede og teste svømmeruten.

Der forventes mellem 50.000-75.000 tilskuere i Helsingør i mesterskabsdagene.