Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Jun 01, 2018-Jun 12, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte med kokain i blodet
Helsingør: En 34-årig mand fra Helsingør blev søndag aften standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Da patruljen talte med manden, lagde de mærke til, at han havde blanke øjne og små pupiller, og bad ham derfor om at lade sig teste med et narkometer. Narkometeret viste, at manden havde kokain i blodet og han blev derfor taget med for at få taget en blodprøve, som skal vise præcis, hvor påvirket han var.

Muligt stenkast fra motorvejsbro
Humlebæk: En 44-årig mand anmeldte torsdag aften, at hans bil blev ramt af en sten eller anden genstand, da han kørte under motorvejsbroen Helsingørmotorvejens afkørsel til Humlebæk. Læs mere om sagen i den udsendte pressemeddelelse via dette link

Hotelgæst måtte bryde ind i nøgleskab
Hornbæk: Det er ikke så tit, at en borger ringer for at advisere politiet om, at han har tænkt sig at bryde ind et sted. Men det var lige præcis det, som skete onsdag aften omkring klokken 23.12, hvor en 67-årig mand fra København var blevet låst ude fra et hotel og det telefonnummer, han havde fået at vide, han skulle ringe på, ikke svarede. Til al held, så en anden gæst ham og låste døren til hotellet op, men her stoppede problemerne ikke. Nøglen til den 67-åriges værelse var nemlig låst inde i et skab på hotellet – sammen med den telefon, som han havde fået oplyst, man kunne ringe til. Manden besluttede derfor at bryde nøgleskabet op, så han kunne få sin nøgle og komme op på sit værelse, og kontaktede altså for en god ordens skyld politiet omkring sit forehavende.

Ubuden gæst på dametoilettet, Isterød
Klokken 08.50 benyttede en kvinde dametoilettet på rastepladsen i Isterød på Helsingørmotorvejen, da hun bemærkede et hul i døren til toiletbåsen. En mand stak kort efter sin pegefinger igennem hullet til døren, hvorefter han lynede sine bukser ned. Kvinden råbte ham dog omgående an, hvorfor han forsvandt fra stedet.

En patrulje blev sendt til stedet, men manden var ikke længere i området.

Manden beskrives som cirka 50-55 år gammel, omtrent 175-180 cm høj, almindelig af bygning og iført blå, posede og beskidte jeans.

Skudepisode, Helsingør
Klokken 20.13 blev der anmeldt skyderi i Helsingør. Se særskilt pressemeddelelse for yderligere information.