Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Maj 28, 2018-Jun 05, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Trusler på livet
Hornbæk: En 52-årig mand råbte over en længere periode i løbet af natten til mandag trusler på livet mod en person bosiddende i et nært beliggende hus, som han havde tilhold imod. Han blev derfor anholdt og efterfølgende fremstillet og varetægtsfængslet i 14 dage.

Færdselsuheld
Tikøb: En 74-årig kvinde overså sin ubetingede vigepligt, da hun skulle svinge til venstre ved Hornbækvej og Kvistgårdsvej. En modkørende motorcyklist kunne ikke nå at bremse og påkørte derfor kvindens bil.

Spirituskørsel
Skævinge: En 57-årig mand blev på Strøvej kl. 20.05 sigtet og anholdt for spirituskørsel, idet en alkometertest viste, at han havde kørt bil med en promille højere end den tilladte. En blodprøve skal nå fastslå den præcise promille.

Cykeltyveri
Nivå: En 43-årig kvinde fik kl. 22.55 stjålet sin cykel på cykelstien ved Islandshøjparken, da to mænd pludselig tog cyklen ud af hænderne på kvinden, så hun faldt på stien. De to mænd løb fra stedet med cyklen, og den ene kan beskrives som:

A: Mand, 15-25 år, 170-180 cm., mellemlangt krøllet og sort hår. Mellemøstlig af udseende.

Spirituskørsel
Kvistgård: En 24-årig mand blev standset på Helsingørmotorvejen, hvor han blev bedt om at puste i et alkometer. Da hans promille oversteg det tilladte, blev han anholdt og kørt til hospitalet for udtagelse af blodprøve, som nu skal fastslå hans promille præcist.

13-årig pige udsat for voldtægt
Hornbæk: En 13-årig pige blev lørdag eftermiddag udsat for voldtægt i et buskads på Sauntevej i nærhed en af Ho rnbæk Fitness. Nogle timer efter blev en 17-årig mand fra Sydsjælland anholdt og efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i otte dage. Læs mere om sagen via dette link

Brand i lejlighed
Helsingør: Politi og brandvæsen måtte klokken 01.56 rykke ud til en brand i en beboelsesejendom på Snerlevej. En beboer i ejendommen opdagede branden og forsøgte selv at slukke den, men måtte hurtigt ringe 112 og begyndte derefter at evakuere opgangen. En lejlighed er udbrændt, ligesom flere lejligheder er ramt af sod- og vandskade. Politiets teknikere skal nu undersøge stedet nærmere for at se, om årsagen til branden kan findes.

Stjal ansigtscreme
Helsingør: En 29-årig mand blev onsdag eftermiddag klokken 15.49 anholdt og sigtet for buti kstyveri . Manden havde stjålet en ansigtscreme i en forretning i Stengade.

Mand overfaldet på køretur
Hellebæk: En 17-årig ung mand fra Thisted blev onsdag aften overfaldet i forbindelse med en køretur med tre venner og en bekendt. Den 17-årige kørte sammen med de øvrige i Hellebæk og under turen standsede de på en grusvej omkring en parkeringsplads, hvor de steg ud. Her blev den 17-årige overfaldet af den bekendte, som han lige havde mødt. Den 17-årige blev blandt andet sparket og slået på kroppen og i hovedet og måtte køres på skadestuen til behandling.