Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Maj 18, 2018-Maj 29, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Fængslet for grov vold
Helsingør: En 49-årig mand blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet i 14 dage for grov vold mod en 42-årig kvinde. Manden var sigtet for drabsforsøg og havde lørdag taget kvælertag på kvinden, så hun mistede bevidstheden og efterfølgende sparke hende i maven. En lægeundersøgelse af kvinden viste, at hun har været i livsfare ved overfaldet.

Ramte lygtepæl
Helsingør: En 21-årig mand havde muligvis for meget fart på, da han klokken 00.32 natten til søndag ville dreje fra Kongevejen og ind på McDonalds. Her ramte han nemlig en lygtepæl og uheldet medførte, at en 19-årig mand, som sad på bagsædet i bilen måtte en tur på skadestuen, hvor han blev behandlet for en flænge i hovedet.

Kørsel uden førerret, Helsingør
Klokken 14.51 blev en 71-årig mandlig bilist standset på I.L. Tvedes Vej og bedt om at fremvise et kørekort. Det kunne han dog ikke, da han havde mistet retten til at føre bil.

Kørsel uden førerret, Kvistgård
Klokken 21.15 blev en 29-årig mandlig bilist standset på Hornbækvej og bedt om at fremvise et kørekort. Sådan et havde han aldrig taget, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Tumult på restaurant
Helsingør: Onsdag aften opstod der tumult på en restaurant på Blichersvej, da en 28-årig mand fra Rødding begyndte at skubbe til personalet og råbe efter både medarbejdere og gæster på stedet. Gemytterne var dog faldet til ro, da politiet kom frem til stedet.

Biler fik knust ruder
Helsingør: To biler fik onsdag aften kort før midnat knust flere ruder, da de holdt parkeret på Blichersvej. Bilruderne er blevet knust ved brug af en fortovsflise.

Blev frarøvet bælte
Helsingør: En 17-årig ung mand fra Kvistgård blev natten til torsdag truet til at aflevere sit Luis Vuitton-bælte, da han kom gående i Strandgade. Her blev han kort før klokken 03 truet med en kniv af en jævnaldrende, som dermed tvang ham til at udlevere bæltet, som løb fra stedet i retning mod Stengade. Gerningsmanden beskrives som en mand på 17-18 år, 183-188 cm høj med sort, mellemlangt hår, Han talte dansk med accent og var iført sort hættetrøje, sorte Addidas-bukser med hvide striber, hvide sko af mrk. Nike Air Max, en halsedisse, så kun øjnene kunne ses, grå og sorte arbejdshandsker. Han var bevæbnet med en sølvfarvet butterflykniv.

Fik stjålet pung
Helsingør: En 86-årig kvinde f ra Ålsgårde fik stjålet sin pung, da hun tirsdag over middag var en tur i Stengade. Tyveriet er sket mellem klokken 12 og 12.25 og i pungen, som er en brun læderpung, var kontanter, diverse medlemskort, betalingskort og sundhedskort.