Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Maj 04, 2018-Maj 15, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Unge stjal rollator
Helsingør: Fire-fem unge drenge skabte torsdag aften omkring klokken 20.35 en del uro i Stjernegade, hvor de ødelagde en del cykler og også havde stjålet en rollator. Deres opførsel fik en 26-årig kvinde til at kontakte politiet, som traf fire unge, der passede på anmelderens beskrivelse af deres udseende og opførsel. De fire unge blev efter en samtale med politiet enige med sig selv om, at de hellere måtte sætte rollatoren tilbage til det sted, hvor de havde taget den.

Butikstyveri, Helsingør
Klokken 13.15 forsøgte en 34-årig mand at stjæle tøj i et supermarked ved at tage det på indenunder sit eget tøj i et prøverum. En butiksdetektiv havde dog luret tricket, og da butiksdetektiven konfronterede den 34-årige, blev butiksdetektiven tildelt et slag i ansigtet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 34-årige blev anholdt.

Uro i nattelivet, Helsingør
Klokken 01.05 var der problemer med to unge mænd i nattelivet i Helsingør, som opførte sig voldsomt. Flere patruljer blev sendt til stedet, og de to unge mænd på henholdsvis 17 og 19 år blev taget med i detentionen, hvor de sov rusen ud.

Under anholdelsen af de to ovenstående blandede en 20-årig mand sig i kraftig grad, formentlig for at imponere det selskab, han var sammen med. Den 20-årige havde ellers ikke havde noget med situationen at gøre, men han endte med en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Kørsel uden førerret, Helsingør
Klokken 01.04 blev en 23-årig mandlig bilist standset på Løvdalsvej i en varevogn med stjålne svenske nummerplader påsat. Derudover havde han ikke erhvervet sig et kørekort.

Fyrværkeri, Helsingør
Omkring klokken 12 indløb flere anmeldelser om noget, der lød som skud på Sydvej. Det viste sig dog at være fyrværkeri, der blev affyret i forbindelse med et bryllup.

Det er i øvrigt ikke tilladt at fyre fyrværkeri af, medmindre det er nytårstid, eller man har modtaget en særlig tilladelse.