Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Apr 25, 2018-Maj 09, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Helsingør
Klokken 13.15 forsøgte en 34-årig mand at stjæle tøj i et supermarked ved at tage det på indenunder sit eget tøj i et prøverum. En butiksdetektiv havde dog luret tricket, og da butiksdetektiven konfronterede den 34-årige, blev butiksdetektiven tildelt et slag i ansigtet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 34-årige blev anholdt.

Uro i nattelivet, Helsingør
Klokken 01.05 var der problemer med to unge mænd i nattelivet i Helsingør, som opførte sig voldsomt. Flere patruljer blev sendt til stedet, og de to unge mænd på henholdsvis 17 og 19 år blev taget med i detentionen, hvor de sov rusen ud.

Under anholdelsen af de to ovenstående blandede en 20-årig mand sig i kraftig grad, formentlig for at imponere det selskab, han var sammen med. Den 20-årige havde ellers ikke havde noget med situationen at gøre, men han endte med en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Kørsel uden førerret, Helsingør
Klokken 01.04 blev en 23-årig mandlig bilist standset på Løvdalsvej i en varevogn med stjålne svenske nummerplader påsat. Derudover havde han ikke erhvervet sig et kørekort.

Fyrværkeri, Helsingør
Omkring klokken 12 indløb flere anmeldelser om noget, der lød som skud på Sydvej. Det viste sig dog at være fyrværkeri, der blev affyret i forbindelse med et bryllup.

Det er i øvrigt ikke tilladt at fyre fyrværkeri af, medmindre det er nytårstid, eller man har modtaget en særlig tilladelse.

Hasarderet kørsel, Gentofte
Klokken 17.48 anmeldte en bilist, at en anden bilist kørte hasarderet på Helsingørmotorvejen i nordgående retning nær Gentofte. Bilisten, en 23-årig mand fra Helsingør, skiftede vognbaner på uforsvarlig vis for derefter at bremse unødigt op, ligesom han kastede affald ud af bilens vinduer, hvoraf en tom sodavandsdåse ramte en bil.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten fik læst og påskrevet, hvordan man skal gebærde sig i trafikken.

Narkokørsel, Helsingør
Klokken 22.10 blev en 20-årig mandlig bilist standset på Prøvestensvej og bedt om at fremvise et kørekort. Sådan et ejede han ikke, og derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret. Derudover blev han testet med et narkometer, som slog ud for cannabis, hvorfor en efterfølgende blodprøve nu skal fastslå, om narkometeret havde ret.

Tørretumbler-trakasserier
Helsingør: Et skænderi om brug af tørretumblere udviklede sig torsdag formiddag til uorden og skubberi. En 29-årig kvinde var gået i vaskekæl deren ve d en ejendom på Bragesvej, hvor hun havde fyldt tøj i to tørretumblere. Det blev en 35-40 årig mand så sur over, at han smed med kvindens vasketøj og efterfølgende skubbede til hende og efterfølgende holdt hende fast. Manden beskrives som dansk af udseende, 35-40 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning med kort, brunt hår. Han var iført en sort vindjakke, brun trøje og mørke bukser.

Anmeldelse om bevæbnet elev
Helsingør: En anmelder kontaktede klokken 09.01 tirsdag morgen politiet og fortalte, at en navngiven elev på VUC og HF på Gurrevej i Helsingør var bevæbnet. Det fik politiet til at rykke ud med en talstærk styrke og gennemsøge skolen. På skolen går tre elever med det fornavn, som anmelderen nævnte, og de to af dem var på skolen og blev taget med til afhøring, mens den tredje blev anholdt i Kokkedal. Der blev ikke fundet våben eller andet mistænkeligt på skolen, og der er intet, som tyder på, at der var noget sandhed i den anmeldelse, som indgik til politiet. Du kan læse en længere opsummering om sagen her (udsendt den 25. april 2018). Nordsjællands Politi efterforsker fortsat sagen og har pt. ikke yderligere oplysninger.

Et ordentligt brag
Helsingør: En tidligere officer i hæren fandt en gammel granat, da han onsdag morgen lidt efter klokken 9 var en tur på golfbanen i Helsingør Golfklub. Han kontaktede politiet og fortalte om sit fund, og sørgede for at få afspærret området indtil ammunitionsrydningstjenesten nåede frem og kunne sprænge granaten bort.