Helsingør Kommune søger medlemmer med særlig interesse i ungdomsskole- og folkeskolearbejdet til Ungdomsskolens bestyrelse.

I bestyrelsen er der afsat tre pladser til medlemmer fra organisationer, der har særlig interesse for ungdomsskolearbejdet, herunder repræsentanter fra det lokale erhvervsliv, lokale ungdomsuddannelses institutioner eller lokale foreninger.

Det er Byrådet, der udpeger de tre medlemmer på baggrund af de ønsker, der kommer ind. Udpegningen er gældende for fire år fra den 1. august 2018, dog kun et år for repræsentanter fra erhvervslivet. Skolebestyrelsen mødes ca. fire gange årligt.

Send forslag til repræsentanter og stedfortrædere – angiv navn, adresse og telefonnummer på såvel medlem som stedfortræder – til Center for Dagtilbud og Skoler på [email protected] senest den 21. maj 2018. Læs mere her.

Foto: ABW