Helsingør Kommune er blandt de 26 kommuner, der har fået del i en regeringspulje på i alt 200 millioner kroner, der skal styrke det nære Sundhedsvæsen. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Foto: ABW

Pengene skal gå til at løfte kvaliteten af den del af sundhedshuset, der skal rumme de private aktører så som fysioterapeuter, diætister og speciallæger. Forventningen er derfor, at der bliver mulighed for et endnu tættere samarbejde mellem de kommunale tilbud og de private aktører, hvilket er en af målsætningerne med det nye sundhedshus.

Byrådet i Helsingør Kommune har allerede afsat 250 millioner kroner til byggeriet af de nye sundhedshus, og de ekstra penge fra Sundheds- og Ældreministeriet glæder borgmester Bendikte Kiær.

Byrådet har med 250 millioner kroner allerede sikret, at vi i 2021 får et topmoderne sundhedshus. Med de ekstra penge får vi nu mulighed for at hæve kvaliteten endnu et nøk og sikre bedre sammenhæng mellem de forskellige tilbud i sundhedshuset. Derfor kan borgerne i Helsingør Kommune se frem til et sundhedshus i den absolutte elite, når vi om få år slår dørene op, siger borgmester Benedikte Kiær.