Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 13-21. marts 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tricktyve snød hjælpsom mand
Helsingør: En 46-årig mand blev snydt af to fremmede mænd, da han onsdag ved middagstid ville hjælpe dem med at veksle svenske til danske penge. De to henvendte sig til den 46-årige ved Helsingør Station for at få vekslet penge, som tog sin tegnebog frem for at hjælpe dem. Men inden pengene nåede at skifte hænder, løb de to mænd fra stedet og den 46-årige opdagede senere på dagen, at hans tegnebog var væk. De to mænd beskrives således:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 35 år, 170 cm høj og spinkel af bygning med kort sort hår sorte skægstubbe, tydelige kindben, atletisk af udseende. Han talte dansk med accent.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 175-180 cm høj og almindelig af bygning med kort, sort hår og kraftig skægvækst.

Kom i slagsmål med gæster
Helsingør: En 35-årig mand måtte skifte Hotel Marienlyst ud med Hotel Gitterly. Manden blev fredag aften anholdt, efter han havde indledt et slagsmål med nogle andre gæster på Hotel Marienlyst. Den 35-årige blev taget med til politigården, hvor han fik et værelse til at sove rusen ud og efterfølgende blev checket ud lørdag morgen klokken 06.10