Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Mar 05, 2018-Mar 13, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

To mænd blev slået i hovedet
Helsingør: To 24-årige mænd, fra Helsingør og en fra Humlebæk blev søndag morgen klokken 05.38 overfaldet af en ukendt gerningsmænd på Helsingør Station. Gerningsmanden slog de to unge mænd i hovedet flere gange med en kædelignende genstand. Gerningsmanden var i selskab med en anden mand og begge forsvandt fra stedet efter overfaldet. De to beskrives som:

A. Mand, mellemøstlig af udseende, 18-25 år, kort hår og iført sort hættetrøje.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, lav i bygning og iført rød jakke.

Lærer indåndede klorrøg
Helsingør: En 29-årig mandlig lærer kom ved et uheld til at indånde klordampe i forbindelse med et kemiforsøg på Helsingør Skole på Blichersvej. Uheldet skete klokken 12.17 og skete formentlig, da læreren var i nærheden af et såkaldt “stinkskab”.

Kobberkabel stjålet
Hornbæk: En ukendt gerningsmand klippede mellem mandag eftermiddag klokken 16 og tirsdag morgen klokken 06 hul i hegn og fik derved adgang til en transformerstation på Havreholmvej. Her stjal tyven godt 100 meter kobber fra en tromle, som lå til opbevaring i en kabelgrav.

Stjal vodka og energidrik
Helsingør: To 16-årige unge mænd blev tirsdag aften klokken 17.45 anholdt for butikstyveri. De to havde tilegnet sig en flaske vodka en energidrik og gik ud gennem kasselinjen uden at betale. Den ene var desuden i besiddelse af et knojern og blev således også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Computere stjålet fra lejlighed
Helsingør: Fra en lejlighed på Olaf Rudes Vej er der i tidsrummet fra søndag eftermiddag klokken 17.30 og mandag morgen klokken 07.30 stjålet to computere samt kontanter. Tyven er kommet ind ved at bryde en dør op.

Mulig tricktyv på spil
Helsingør: En udenlandsk mand forsøgte fredag formiddag ved 10.30-tiden at veksle en 50-euro seddel hos forskellige forbipasserende i Prøvestenscentret. Manden vakte mistanke og derfor blev Nordsjællands Politi kontaktet. Det lykkedes dog ikke at finde manden, der beskrives som 176 cm høj, spinkel, iført lyseblå dynejakke og grå bukser.

Reddet op af havnebassin
Helsingør: En 47-årig svensk kvinde blev fredag aften reddet op af havnebassinet i Helsingør. Kvinden var sprunget over bord fra Sundbussen. En 49-årig mand forsøgte at forhindre kvinden i at springe over bord og røg også i havnebassinet, da kvinden sprang. Både den 47-årige kvinde og den 49-årige mand blev reddet op af det iskolde vand og blev bragt til behandling på Hillerød Sygehus.