Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Feb 26, 2018-Mar 06, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Computere stjålet fra lejlighed
Helsingør: Fra en lejlighed på Olaf Rudes Vej er der i tidsrummet fra søndag eftermiddag klokken 17.30 og mandag morgen klokken 07.30 stjålet to computere samt kontanter. Tyven er kommet ind ved at bryde en dør op.

Mulig tricktyv på spil
Helsingør: En udenlandsk mand forsøgte fredag formiddag ved 10.30-tiden at veksle en 50-euro seddel hos forskellige forbipasserende i Prøvestenscentret. Manden vakte mistanke og derfor blev Nordsjællands Politi kontaktet. Det lykkedes dog ikke at finde manden, der beskrives som 176 cm høj, spinkel, iført lyseblå dynejakke og grå bukser.

Reddet op af havnebassin
Helsingør: En 47-årig svensk kvinde blev fredag aften reddet op af havnebassinet i Helsingør. Kvinden var sprunget over bord fra Sundbussen. En 49-årig mand forsøgte at forhindre kvinden i at springe over bord og røg også i havnebassinet, da kvinden sprang. Både den 47 -årige kvinde og den 49-årige mand blev reddet op af det iskolde vand og blev bragt til behandling på Hillerød Sygehus.

Snydt for betaling
Helsingør: En 27-årig mand blev snydt for betalingen, da han solgte sin mobiltelefon på Den Blå Avis. Manden havde sat sin telefon til salg for 2000 kroner og en køber meldte sig. De aftalte at betalingen skulle finde sted online, når den 27-årige havde sendt telefonen af sted og givet køber et track & trace nummer til pakken. Køber betalte imidlertid aldrig.

Ung mand kørte galt
Helsingør: En 20-årig mand mistede natten til fredag herredømmet over den bil, han havde lånt af en ekskæreste og kørte galt i rundkørslen Kongevejen/Mørdrupvej. Med sig i bilen havde manden en 18-årig kvinde, som til politiet har forklaret, at der var blevet drukket alkohol, inden de havde sat sig ud i bilen. Ved uheldet ramte manden nogle træer og en lygtepæl, og måtte efterfølgende e n tur p skadestuen.

Blev overfuset af medtrafikant
Helsingør: En 20-årig kvinde fra Helsingør blev tirsdag eftermiddag lidt efter klokken 17 overfuset af en mandlig medtrafikant. De to var ikke enige om en hændelse i trafikken, og det fik altså manden til at overfuse den 20-årige, der ringede til politiet. Manden kørte dog fra stedet, mens kvinden talte med politiet.

Fik stjålet mobil på toilettet
Helsingør: En 53-årig kvinde fik stjålet sin mobiltelefon mandag aften ved 21-tiden. Kvinden var i biografen i Cinema Center og havde lagt sin mobil på håndvasken, mens hun forrettede sit ærinde på et af toiletterne. Da hun kom ud fra toilettet fra mobiltelefonen, en Iphone, væk.

Ulovlig forbindelse til fanger

Helsingør: Mandag kl. 0018 anmeldtes at nogle personer stod udenfor hegnet til Arresten, Prøvestensvej og forsøgte at kommunikere med de indsatte.

Patrulje til stedet, hvor traf 4 mænd i alderen 18, 22, 23 og 23 år, alle fra Albertslund. De blev sigtet for forholdet.

Personer på isen – ADVARSEL

I løbet af weekenden har Nordsjællands Politi modtaget flere anmeldelser om personer der var gået ud på isen på flere søer, herunder Buresø, Slotssøen, Birkerød sø og Sjælsø.

Selvom det er frostvejr, er isen ikke sikker på nogen af søerne i Nordsjællands Politikreds.

Derfor er det forbundet med stor fare at bevæge sig ud på den t ynde is.

I værste tilfælde kan man blive pålagt et større erstatningskrav, hvis det er nødvendigt at rekvirere beredskabet til søredning.

Kig på kommunernes hjemmesider og følg deres udmeldinger om færdsel på de lokale søer.

 

%d bloggers like this: