Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri er på gaden fra 15. marts 2018. I Helsingør kommune kan man indtil videre købe de velgørende skrabelodder hos børn og unge fra EIF Gymnastik, HGF Kronborggymnasterne, TEAMGYM Helsingør og Skolen ved Rønnebær Alle.

Foto: Børnehjælpsdagen

Ved at købe Lillebror Lodder støtter man de lokale skole- og foreningsbørn, der tjener 8,50 kroner for hvert solgt lod til 20 kroner. Overskuddet fra salget går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Der er gode præmier på højkant til dem, der køber et skrabelod: Gavekort på 200 kroner til Jysk, Matas, BR Legetøj eller Kop & Kande samt entrébilletter til en række danske forlystelsesparker.

Fortsat muligt at melde sig til
Børnehjælpsdagen ønsker EIF Gymnastik, HGF Kronborggymnasterne, TEAMGYM Helsingør og Skolen ved Rønnebær Alle et rigtig godt salg og gør samtidig opmærksom på, at flere lokale foreninger, idrætsklubber eller skoleklasser kan nå at melde sig som sælgere.

Tilmelding kan ske i hele salgsperioden (15. marts – 28. maj 2018) via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/lotterier Det koster ikke noget at bestille lodder og usolgte lodder kan returneres.