Camilla Pedersen klar til KMD IRONMAN 70.3 European Championship 2018: “Ubetinget det mesterskab i Europa jeg allerhelst vil levere et godt resultat i”

Camilla Pedersen har vundet IRONMAN 70.3 Europamesterskabet før. Til sommer vil hun forsøge at vinde igen på hjemmebane til KMD IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør. Foto: IRONMAN.com

En af Danmarks absolut stærkeste triatleter Camilla Pedersen melder klart ud her små fire måneder før KMD IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør. Det er det vigtigste race på europæisk grund i år for Camilla Pedersen – og det mesterskab hvor hun allerhelst vil levere et topresultat.

Når Danmark og Helsingør den 17. juni er for andet år i træk er vært for Europas mest prestigefyldte mesterskab på IRONMAN 70.3 distancen bestående af 1.9km svømning, 90km cykling og 21km løb, er der særligt en dansk triatlet, der sætter alt ind på at præstere på hjemmebane:

“Sammen med min træner har jeg ændret lidt på min formopbygning og kigget på hvordan jeg kommer til at præstere helt optimalt til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet på dansk grund. Det er ubetinget det mesterskab i Europa hvor jeg allerhelst vil levere et godt resultat. Samtidig er er masser af mine konkurrenter der har det på præcis samme måde, så der bliver kamp til stregen,” siger Camilla Pedersen.

Foruden Camilla Pedersen har blandt andre den britiske komet Lucy Charles, der blev nr. 2 til IRONMAN VM på Hawaii også meldt sin ankomst til KMD IRONMAN 70.3 European Championship 2018, hvilket er en bekræftelse af Camilla Pedersens antagelse om, at hun ikke er den eneste der har ambitioner om at vinde IRONMAN 70.3 EM i Danmark. For IRONMAN Danmark viser såvel Camilla Pedersen som Lucy Charles deltagelse, at mesterskabet i år ser ud til at blive endnu mere intenst:

“Som arrangør er det fantastisk at de op i mod 50.000 tilskuere vi forventer langs ruten til sommer, får lov til at opleve en dansk hjemmebane favorit, der sætter alt ind på at ramme topformen netop til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet. Og der er næppe heller nogen tvivl om, at skal man give sig selv en chance for, at træde op på podiet til så stort et mesterskab som KMD IRONMAN 70.3 European Championship, så kræver det at det mentale fokus, form og de små marginaler kulminerer 17. Juni,” fortæller Frej Elbæk Schjeldal der er Nordiske kommunikationschef for IRONMAN.

 

%d bloggers like this: