Med den tidligere annoncering af Amnesia Scanner (FI/DE), Moor Mother (US) og FAKA (ZA) tager musikprogrammet for alvor form, men der er meget mere på tapetet. CLICK Festival bliver i år præget af nye koncertformater, progressive genrer, eksperimenterende performances og rekordmange egenproduktioner. De præsenterer nu tre topnavne fra den elektroniske musikscene på dette års CLICK Festival: Violence (US), Rabit (US) and Søs Gunver Ryberg (DK).

Danske Søs Gunver Ryberg er en elektronisk komponist og lydartist, som i flere år har arbejdet i krydsfeltet mellem lydkunst og techno.

Bag kunstnernavnet Rabit er den Texas-fødte producer Eric Burton. Siden begyndelsen på Rabits karriere i 2012, er han blevet kendt som en af de helt store, når det kommer til moderne club-musik.

Den Baltimore-fødte multiinstrumentalist Olin Caprison har siden 2010 optrådt under kunstnernavnet Violence.

CLICK Festival finder sted den 19.-20. maj 2018 på Kulturværftet og i Værftshallerne i Helsingør. Earlybird er i salg på www.clickfestival.dk frem til slut februar. Festivalpas kan købes på www.clickfestival.dk

Foto: ABW
%d bloggers like this: