Helsingør Teater og Don Gnu præsenterer den anmelderroste slapstick-komedie A SNOWBALL’S CHANCE IN HELL 14. marts kl. 19.30 på Kulturværftet.

Her begiver to mænd sig ud i det ikoniske stumfilmsunivers og tager publikum med ind i en underholdende verden af dans, konflikter og mikro-magtkampe, hvor det er svært ikke at genkende og le af klovnen i os selv. Forestillingen vandt Publikumsprisen 2017 i Aarhus.

I A SNOWBALL’S CHANCE IN HELL rejser DON GNU tilbage til 1920’erne for at udfordre fejlen og alle dens muligheder. For hvad sker der egentligt, når vi fejler? To mænd i skikkelse af DON (Jannik Elkær) og GNU (Kristoffer Louis Andrup Pedersen) kaster sig ud i de filmklassiske gevandter, for at beskrive mennesket som den klovneskikkelse, det i den grad er.

Rammen udgøres af det klassiske stumfilmsunivers fra tiden med sne på skærmen og Charlie Chaplin på slap line – men spørgsmålet er selvfølgelig, om DON og GNU kan holde sig inden for rammerne…?
I en intim og underholdende forestilling, hvor performance, dans, video, musik og publikumsinteraktion spiller sammen, bliver publikum ført med ind i en verden af simple menneskelige konflikter, fejl og magtkampe på mikro-niveau, hvor der er hårdt brug for klovnefiguren, hvis vi skal kunne holde os selv og hinanden ud.

Billetter koster fra 90 kr. pr. stk. (ekskl. gebyr) og kan købes her:

A SNOWBALL’S CHANCE IN HELL af Don Gnu

INFO:
Performance & koreografi: Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Dramaturg & visuelle medier: Christoffer Brekne
Musik: Alice Carreri
Teknik og lys: Peer Mariboe
Producer: Sigrid Aakvik
Co-produceret af: Bora Bora – Dans og Visuelt Teater
Alder: fra 13 år
Varighed: 1 time

da_DKDanish
da_DKDanish