Pladserne blev revet væk i den nye kokkeskole for børn i Toldkammeret. Den 17. januar testede kokkene Toldkammerets faciliteter af som kokkeskole med et hold frivillige børn, skriver Toldkammeret i sit nyhedsbrev.

Foto: ABW

Formålet med kokkeskolen i Toldkammeret er at give eleverne inspiration og mod til at gå i gang med den daglige madlavning. I løbet af de syv gange vil der blive undervist i alt fra vegetar- og simremad til sushi og det gode brød.

Kokkeskolen starter den 21. februar, og sidste dag afsluttes med en hyggelig finale-middag med elevernes familier.

”Nu starter vi med det første pionerhold, og i løbet af foråret vil vi kigge på, om det er muligt at oprette flere hold inden sommerferien. Der er allerede en venteliste, så det er bestemt ikke interessen der mangler,” siger Elisabeth Momme, der er daglig leder af Toldkammeret.

%d bloggers like this: