Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 19-29. januar 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i værksted
Kvistgård: Et smedeværksted på Oldenborgvej har mellem onsdag aften klokken 22 og torsdag morgen klokken 07 har indbrud. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op med et koben og har stjålet seks mobiltelefoner samt værktøj af mærkerne Dewalt og Festool.

Tre butikstyve på spil
Helsingør: Tre mænd, to på 22 år og en på 42 år, blev klokken 14.45 torsdag eftermiddag anholdt for butikstyveri. De tre havde været i Kvickly, hvor de havde forsynet sig med tre flasker whiskey til en samlet værdi på 949,75 kroner. De tre blev taget med på politistationen, hvor der i løbet af fredag formiddag bliver taget stilling til, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Lastbil fik knust siderude
Humlebæk: En lastvogn, som kom kørende i sydgående retning på Helsingørmotorvejen, fik klokken 12.35 knust sideruden, da den passerede broen ved Humlebækvej. Nordsjællands Politi bl ev konta ktet og afspærrede motorvejen, mens forholdet blev undersøgt. Der blev dog ikke fundet spor eller andet til opklaring af sagen.

Gåtur i nødsporet, Lundtofte
Klokken 14.48 anmeldte en bilist på Helsingørmotorvejen, at to personer gik i nødsporet nær Lundtofte Busholdeplads, formentlig efter de var stået af bussen. En patrulje blev sendt til stedet, men de to personer fra nødsporet var ikke længere til at træffe.

Færdselsuheld, Humlebæk

Kl. 1307 anmeldtes et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen sydgående ved 12 km stenen.

Part 1, personbil ført af en 37 årig mand fra Taastrup, kørte af ukendte årsager af vejen og endte på taget. Han blev kørt til kontrol på sygehuset, hvor der ligeledes blev udtaget en blodprøve til kontrol for alkohol.

%d bloggers like this: