Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 12-23. januar 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Humlebæk

Kl. 1307 anmeldtes et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen sydgående ved 12 km stenen.

Part 1, personbil ført af en 37 årig mand fra Taastrup, kørte af ukendte årsager af vejen og endte på taget. Han blev kørt til kontrol på sygehuset, hvor der ligeledes blev udtaget en blodprøve til kontrol for alkohol.

 

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 19.00 blev en 54-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Sporegangen. Her kunne bilisten ikke fremvise et gyldigt kørekort, da det tidligere var blevet frakendt. Da det var tredje gang, at manden blev taget i at køre bil uden kørekort, blev bilen beslaglagt.

 

%d bloggers like this: