Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2-9. januar.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel uden førerret, Espergærde

Klokken 13.20 blev en 37-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejens afslutning. Her viste det sig, at manden var frakendt retten til at køre bil.

Søndag

Ballade i nattelivet, Slangerup

Omkring klokken 01.30 blev en patrulje kaldt til et værtshus i Slangerup, hvor en kunde teede sig. Ved patruljens ankomst ville den 19-årige kunde ikke forlade stedet, men i stedet bruge sit krudt på at agere truende over for personale, gæster og Nordsjællands Politis udsendte, hvorfor han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Efter nogle timer i detentionen, blev den unge mand løsladt klokken 05.24.

Idet manden blev eskorteret ud, følte en 18-årig mand trang til at kalde betjentene diverse ukvemsord, hvorfor han fik en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen med på vejen.

Tyveri fra Pølsevogn, Helsingør

Søndag eftermiddag blev det anmeldte, at en pølsevogn parkeret på en privatadresse i Helsingør havde været udsat for indbrud, hvor der var blevet stjålet kontanter samt sodavand og kakao. Kasseapparatets data viste, at indbruddet var sket omkring klokken 02.39 natten til søndag.

Røveri, Blovstrød

Læs mere her

Mandag

Brand, Frederikssund

Klokken 05.50 mandag morgen blev en brand på Lundevej anmeldt. Branden var opstået omkring et rygeskur, men brandvæsnet fik hurtigt situationen under ko ntrol.

Fik kørt sidespejlet af
Helsingør: Uenighed om, hvem der skulle køre først gennem et helle-anlæg på Gurrevej første torsdag morgen klokken 08.40 til, at en 36-årig kvinde fik kørt sidespejlet af sin bil. Kvinden var kørt ind ved hellerne først, men modparten pressede efterfølgende sit køretøj forbi, hvorved sidespejlet på kvindens bil blev kørt af. Den anden bilist kørte fra stedet efter uheldet.

Bil totalskadet af brand
Helsingør: En bil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Rosenkildevej er blevet totalskadet efter at have været udsat for brand. Branden blev anmeldt kort efter midnat natten til onsdag og et vidne har set nogle unge mænd løbe fra stedet.

Ild i industribygning
Kvistgård: Klokken 05.42 onsdag morgen kom en anmeldelse om brand i en industribygning på Hejreskovvej. Brandvæsen og politi blev sendt til stedet og branden kom under kontrol op ad morge nen. Der
skal nu foretages en række undersøgelser på stedet for at se, om den nærmere årsag til branden kan fastlægges. Ingen mennesker var i fare ved branden, og i en indhegning ved bygningen fandt politiet en schæferhund, som var skræmt men efter omstændighederne i god behold.

Brand i bil
Helsingør: En bil brændte søndag formiddag, mens den stod på en parkeringsplads på Hestens Bakke. Bilen udgjorde ingen fare for omkringliggende bygninger og det skal nu undersøges, om brandårsdagen kan klarlægges nærmere.

 

%d bloggers like this: