Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Dec 21, 2017-Jan 02, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i bil
Helsingør: En bil brændte søndag formiddag, mens den stod på en parkeringsplads på Hestens Bakke. Bilen udgjorde ingen fare for omkringliggende bygninger og det skal nu undersøges, om brandårsdagen kan klarlægges nærmere.

Blev truet med skruetrækker
Helsingør: En 20-årig mand blev natten til fredag truet med en skruetrækker, da han henvendte sig til tre personer, som den 20-årige mente var i gang med at bryde et vindue på Nordvestskolen op. Den 20-årige spurgte de tre, hvad de lavede, og den ene af de tre personer gik hen mod den 20-årige og spurgte om “han ville noget”, hvorefter han trak en skruetrækker frem. Den 20-årige fik slået skruetrækkeren ud af hånden på personen, og efter lidt tumult løb de tre personer fra stedet. De beskrives som:

A, Mand, ca. 25-30 år, 175-180 høj, alm. af bygning med lyst hår og blå øjne. Han var iført sorte løse bukser, sort dunjakke og muligvis en h ættetr je. Han havde en halsedisse over munden og et ar over højre øje.

B: Mand, 20-25 år, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, mørk i huden med sort armycut hår, brune øjne og en stor næse. Han var iført sorte løbebukser og sort jakke.

C: Mand, 25-30 år, ca. 170 cm høj, kraftig af bygning med skæve øjne. Han var iført sort tøj.

Indbrud i villa
Helsingør: Ved et indbrud i en villa på Gl. Hellebækvej er der onsdag mellem klokken 11.30 og 19.10 stjålet to computere og et smykkeskrin med smykker. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude til et værelse.

Kastede sten mod dørmænd
Helsingør: To mænd blev angiveligt så sure over at være blevet afvist i døren til Rustik, at de kastede sten efter stedets dørmænd. Mændene på henholdsvis 17 og 25 år kom en tur med på politigården, hvor de blev afhørt og efterfølgende løsladt.

Snusede sig frem til joint
Helsingør: Politih unden Ca sio snusede sig torsdag lidt efter klokken 12 frem til en joint, som lå i et jointrør i lommen på en 25-årig mand fra Hillerød. Casio var på patrulje på Helsingør Station og den 25-årige måtte altså aflevere sin joint og blev sigtet for at have overtrådt loven om euforiserende stoffer.

 

da_DKDanish
da_DKDanish