CLICK Festival 2018 klar med de første navne: Moor Mother (US), Amnesia Scanner (FI/DE) og FAKA (ZA).

Foto: ABW

Nye koncertformater, progressive genrer, eksperimenterende performances og rekordmange egenproduktioner præger dette års lineup på CLICK Festival 2018, der også byder på et spændende talk- og workshop-program.

De første navne på festivalens program byder på elektronisk inspireret protestmusik fra afrofuturisten Camae Ayewas eksperimenterende musikprojekt Moor Mother, intens og euforisk show fra finske Amnesia Scanner og en performance leveret af sydafrikanske FAKA, og som bl.a. stiller skarpt på de udfordringer, der eksisterer for sorte minoriteter i hjemlandet.

CLICK Festival finder sted 19.-20. maj 2018 på Kulturværftet og i Værftshallerne i Helsingør.

Earlybird er i salg på www.clickfestival.dk frem til 31. januar 2018. Festivalpass kan købes på www.clickfestival.dk

 

%d bloggers like this: