Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 11.-19. december 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kastede fyrværkeri ud fra altan
Helsingør: To unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år kastede fredag aften ved 19-tiden fyrværkeri ud fra en altan i Rytterbakken. De to forklarede, at de godt vidste, at det ikke er tilladt at fyre fyrværkeri af endnu men, at de lige havde købt fyrværkeriet og altså ikke kunne vente med at fyre det af.

Nordsjællands Politi minder om, at selvom man allerede nu kan købe fyrværkeri, er det først tilladt at fyre det af i perioden fra den 27. december 2017 til og med 1. januar 2018. Samtidig opfordrer vi til, at man tager hensyn til både dyr og andre mennesker og overholder sikkerhedsafstanden i forhold til stråtækte huse.

To fængslet efter overfald på taxachauffør
Helsingør: To mænd på henholdsvis 23 og 26 år er blevet varetægtsfængslet frem til den 3. januar efter et overfald på en 36-årig taxachauffør. Under overfaldet, som skete klokken 04.12 på Hestens Bakke, holdt den ene mand taxachaufføren fast, mens den anden mand bed ham flere steder i ansigtet og i en finger. Det lykkedes efterfølgende taxachaufføren at få en forbipasserende til at ringe efter en ambulance og den 36-årig blev kørt til behandling på skadestuen.

Glemte mobil på tankstation
Kvistgård: En 45-årig mand glemte sin mobiltelefon på benzinstanderen, da han havde tanket benzin på Kongevejen i Kvistgård. Manden kørte fra stedet, og da han få minutter efter vendte tilbage, var mobiltelefonen væk.

Stjal smykker og spiritus
Helsingør: Ved at knuse et kældervindue fik en tyv i tidsrummet mellem klokken 13 og 17.30 mandag adgang til en villa på H.P Christensens Vej, hvorfra der blev stjålet smykker, en pung, pas og spiritus.

Beruset mand måtte en tur i detentionen
Helsingør: En 48-årig mand måtte tilbringe en del af natten i detentionen, da han klokken 02.58 lørdag blev anho
ldt af en politipatrulje. Manden overtrådte et forbud mod at indfinde sig på sportsbaren Hatten og da han samtidig var så beruset, at han ikke kunne tage vare på sig selv, blev han taget med på politistationen for at sove rusen ud.

 

da_DKDanish
da_DKDanish