Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 1.-12. december 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri blev til røveri, Hornbæk

Klokken 14.51 forsøgte to mænd på 28 og 30 år at snige sig ud af et supermarked i Helsingør med adskillige dagligvarer, men personalet i butikken anede uråd. Da personalet bad de to mænd om at blive i butikken, skubbede de til personalet, hvorfor det røg ind under betegnelsen røveri. 2 lithaueske mænd blev tilbageholdt og sigtet for røveri.

Narkokørsel, Helsingør

Klokken 00.07 blev en 24-årig mandlig bilist standset på Hestens Bakke i Helsingør. Da manden blev narkometertestet, slog aggregatet ud for cannabis, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå, om det havde målt korrekt.

Spritkørsel, Helsingør

Klokken 03.14 undlod en 25-årig mandlig bilist at overholde sin vigepligt, hvorfor han påkørte en anden bil på Esrumvej. Chaufføren fra den anden bil stak dog af fra området, men den 25-årige var stadig ved ulykkesstedet, da patruljen ankom.

Manden pustede i alkometeret, som blev blæst op over det tilladte, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå mandens promille.

Uorden i nattelivet, Helsingør

Klokken 04.15 blev flere patruljer sendt til et diskotek i Bjerggade, idet der var meldinger om tumult foran etablissementet.

Tre personer blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i forbindelse med urolighederne, og deres julefrokoster endte derfor med et lægeligt tilsyn og en overnatning på politistationen i Helsingør. Der var tale om henholdsvis en 21-årig mand, en 31-årig mand samt en 42-årig kvinde.

Spritkørsel, Kvistgård

Klokken 23.55 anmeldte en bilist, at han kørte bag en slingrende bil på Helsingørsvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilen blev standset. Føreren blev skønnet beruset, hvorfor han blev taget med til blodprøveudtagning.

Røg uden indbrud, Helsingør

Klokken 22.18 var alarmen gået i gang ved et for aftenen lukket supermarked i Helsingør, hvilket også havde aktiveret butikkens røgkanon.

Da patruljen ankom kunne det dog konstateres, at personalet ved en fejl havde aktiveret butikkens alarmsystem i forbindelse med nedlukning af butikken.

Kørsel i Narkopåvirket tilstand, Kvistgård

Klokken 02.10 blev en 31-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Skindersøvej. Under narkometertesten slog aggregatet ud for kokain, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå, om apparatet har målt korrekt.

da_DKDanish
da_DKDanish