Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 27. november til 5. december 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold

Nivå: Klokken 07.01 blev det anmeldt, at en p-vagt var blevet udsat for et voldeligt overfald af en 48-årig mand, der var utilfreds med en netop uddelt p-bøde. Foruden volden havde den 48-årige desuden udøvet hærværk mod p-vagtens køretøj.

Den 48-årige kørte derefter fra stedet, men en tilkaldt patrulje fandt med p-vagtens hjælp manden. Da manden skulle anholdes, sparkede han ud efter patruljevognen og nikkede den ene politibetjent en skalle, og han fik dermed føjet flere punkter til sin sigtelse, inden han blev eskorteret til politistationen i Helsingør.

Smed halvanden krone og gik med en flaske vodka

Helsingør: Halvanden krone. Det var, hvad en ca. 40-årig kvinde smed på disken hos en tankstation på Kongevejen natten til torsdag, hvorefter hun gik derfra med en flaske vodka. Det beskedne beløb dækkede imidlertid kun en tiendedel af prisen for vodkaen, og medarbejderen på tankstationen valgte derfor at ringe til politiet og anmelde kvinden for butikstyveri.

 

%d bloggers like this: