Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Nov 20, 2017-Nov 28, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Smed halvanden krone og gik med en flaske vodka
Helsingør: Halvanden krone. Det var, hvad en ca. 40-årig kvinde smed på disken hos en tankstation på Kongevejen natten til torsdag, hvorefter hun gik derfra med en flaske vodka. Det beskedne beløb dækkede imidlertid kun en tiendedel af prisen for vodkaen, og medarbejderen på tankstationen valgte derfor at ringe til politiet og anmelde kvinden for butikstyveri.

Stjal stole
Kvistgård: På en virksomhed på Krogenbjergvej opdagede man torsdag morgen, at der manglede 16 af de såkaldte 7’er stole. Tyveriet er sket i tidsrummet fra onsdag klokken 18.30 til torsdag klokken 07.30. Det vides ikke, hvordan tyven eller tyvene er kommet ind.

Mand kørte i gadekær
Hornbæk: For høj fart og en glat vej var formentlig årsagen til, at en 19-årig mand røg i gadekæret, da han kom kørende ad Borsholmvej tirsdag morgen ved 08-tiden. Den 19-årige var uskadt og det lykkedes ham ved egen hjælp at komme ud af bilen, selvom førersiden var halvt under vand. Den 19-årige fik efterfølgende et lift hjem af en flink medborger.

Trafikale udfordringer ved valgsteder
Nordsjælland: Der opstod trafikale udfordringer ved flere valgsteder i løbet af tirsdag. Ved Frederiksborg Hallen i Hillerød var det en overgang særdeles svært at komme til og fra valgstedet i bil og ved Helsingørhallen udviklede en episode med hasarderet kørsel sig til en voldssag, hvor to mænd på 31 og 49 år slog og sparkede en 41-årig mand efter at have hevet ham ud af sin bil. Den 49-årige mand blev efterfølgende anholdt og den 31-årige har kontaktet politiet med henblik på afhøring.

Tricktyveri i privat beboelse
Helsingør: Klokken 17.22 anmeldte en 92-årig kvinde, at hun netop havde haft uventet besøg af to fremmede personer i sit hjem, som havde forsøgt at kysse og kramme hende i forsøget på at stjæle hendes halskæde. Da kvinden afviste dem, forlod de to personer stedet igen. Efterfølgende opdagede den 92-årige, at der var blevet stjålet kontanter fra hendes pung.

PH-lampe fjernet fra mur
Helsingør: Beboerne i en villa på Rosenkildevej har mellem lørdag aften og søndag morgen fået stjålet en PH-lampe, som sad på deres husmur over en trappe til husets indgang. Tyven havde sat muffer på ledningerne, for at undgå, at strømmen i huset forsvandt, da man fjernede lampen.

 

%d bloggers like this: