Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Nov 13, 2017-Nov 21, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tricktyveri i privat beboelse

Helsingør: Klokken 17.22 anmeldte en 92-årig kvinde, at hun netop havde haft uventet besøg af to fremmede personer i sit hjem, som havde forsøgt at kysse og kramme hende i forsøget på at stjæle hendes halskæde. Da kvinden afviste dem, forlod de to personer stedet igen. Efterfølgende opdagede den 92-årige, at der var blevet stjålet kontanter fra hendes pung.

PH-lampe fjernet fra mur

Helsingør: Beboerne i en villa på Rosenkildevej har mellem lørdag aften og søndag morgen fået stjålet en PH-lampe, som sad på deres husmur over en trappe til husets indgang. Tyven havde sat muffer på ledningerne, for at undgå, at strømmen i huset forsvandt, da man fjernede lampen.

Fandt daggert i park

Helsingør: En 58-årig kvinde gjorde et usædvanligt fund, da hun mandag aften gik tur i en lille park ved hendes bopæl. Kvinden fandt nemlig en 40 cm. lang daggert eller kniv og kontaktede derfor politiet og aftalte at aflevere den på politistationen.

%d bloggers like this: