Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Nov 06, 2017-Nov 14, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Fandt daggert i park

Helsingør: En 58-årig kvinde gjorde et usædvanligt fund, da hun mandag aften gik tur i en lille park ved hendes bopæl. Kvinden fandt nemlig en 40 cm. lang daggert eller kniv og kontaktede derfor politiet og aftalte at aflevere den på politistationen.

 

Ild i sofa

Helsingør: En 56-årig kvinde blev natten til lørdag brat vækket, da hun lå og sov og en rude i hendes hjem blev knust, hvorefter der gik ild i hendes sofa. Kvinden har oplyst til politiet, at hun har haft en konflikt med en anden person. I den forbindelse har politiet anholdt en 52-årig mand, som efterfølgende blev varetægtsfængslet frem til den 30. november.