Kender du en eller flere kandidater til kommunens handicappris? Så er det nu, du skal indstille din/dine kandidater – prisen uddeles på FN’s internationale handicapdag, den 3. december, af formanden for Handicaprådet.
Frem til og med den 15. november 2017 kan alle borgere i kommunen indstille kandidater til prisen.

“Handicapprisen er en ærespris, og den er meget vigtig, da den sætter fokus på hele handicapområdet, og det daglige liv for mennesker med handicap. Derfor vil jeg gerne opfordre til, at vi fortæller alle de gode historier, der findes i vores kommune, og indstiller en masse gode kandidater, så vi kan synliggøre det store arbejde, der bliver lagt i at gøre livet lidt nemmere for vores handicappede medborgere. Der skal ikke altid så meget til for at gøre det lettere for bl.a. kørestolsbrugere og dårligt gående at benytte byens faciliteter. Det kan handicapprisen være med til at sætte fokus på,” siger Michael Mathiesen, formand for handicaprådet.

Prisen kan f.eks. gives til

-En lokal ildsjæl
-En virksomhed, som har udnyttet potentialet hos personer med handicap
-En organisation eller institution, der har fremmet lige muligheder for personer med handicap
-En sportsklub, som har arbejdet aktivt for handicapidræt
-Et byggeri, hvor der er medtænkt adgang for personer med handicap

Ved vurderingen af modtageren, tænkes også ud over de traditionelle rammer. Prisen drejer sig ikke kun om fysisk tilgængelighed og jobskabelse, selvom begge dele naturligvis skal med.

Indstil din kandidat her.

Helsingør, Handicap
Foto: ABW
da_DKDanish
da_DKDanish