Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 280817-050917.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Røveri, Helsingør
Tidspunkt: 04/09-2017

Kl. 1954 anmeldte en 16 årig dreng fra Snekkersten, at han under færdsel til fods på stisystem fra Multiparken mod Vapnagård, var blevet opsøgt af tre drenge, der stillede sig i vejen for ham og villa have hans taske. Han følte sig truet til at aflevere tasken og fik efterfølgende et skub i brystet, inden de tre forlod stedet.

Gerningsmændene beskrives som:

A: dreng, Dansk af udseende, 17-18 år, ca. 190 cm, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Iført: Iført mørkeblå joggingtrøje og mørkebrune joggingbukser,

og

B: dreng, Mellemøstlig af udseende, 16-17 år, ca. 180 cm, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: Blåt venstre sæbeøje, Iført: Sort kasket og grøn jakke,

og

C: dreng, Dansk af udseende, 16-17 år, ca. 180 cm, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Solbrun, Talte: Dansk med accent,
Iført:
Beige kasket med blomst på front med hvide blade.

Pige i mose, Helsingør
Tidspunkt: 30/08-2017

Kl. 1224 anmeldte en 17 årig pige, at hun under kondiløb i Teglstrup Hegn var kommet ud i et moseområde, hvor hun var sunket i til livet og ikke kunne kom op ved egen hjælp.

Brandvæsen og patrulje sendt til området for at finde frem til den eksakte position.

Efter nogen søgen – både fysisk og elektronisk, fandt man i fællesskab frem til pigen, der blev trukket op. Hun var noget forkommen men eller uskadt.

Det anbefales, at man på sin mobiltelefon installerer 1-1-2 app’en, og bruger den ved opkald til alarmcentralen, da det så er muligt at fastlægge positionen meget præcist. Dette vil forkorte tiden til hjælpen kommer frem.

Tyveri af værktøj fra flere varebiler, Helsingør
Tidspunkt: 29/08-2017

Kl. 0142 anmeldtes fra Viborgvej, at der var indbrud i en varebil på stedet og at en beskrevet bil var kørt derfra med en del koster.

Patruljer til rundering og de fik kl. 0149 kontakt med den beskrevne bil og føreren, en 41 årig mand fra Valby, der var i færd med at lave indbrud i en anden varebil på Mariagervej.

Han blev anholdt og taget med på stationen.