Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 180817-290817.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri af værktøj fra flere varebiler, Helsingør
Tidspunkt: 29/08-2017

Kl. 0142 anmeldtes fra Viborgvej, at der var indbrud i en varebil på stedet og at en beskrevet bil var kørt derfra med en del koster.

Patruljer til rundering og de fik kl. 0149 kontakt med den beskrevne bil og føreren, en 41 årig mand fra Valby, der var i færd med at lave indbrud i en anden varebil på Mariagervej.

Han blev anholdt og taget med på stationen.

Tricktyveri, Helsingør
Tidspunkt: 17/08-2017

Kl. 1438 anmeldte en 72 årig kvinde fra byen, at hun kom til sin parker debil på p-plads på Sct. Olai Kirkeplads, hvor hun låste bilen op. Under dette kom A hen til hende og forevist et kort og spurgte om vej.

Anmelderen afviste A, men så at denne havde kontakt med B, der forsvandt fra stedet. Hun fandt senere ud af at hendes pung med indhold var stjålet op af tasken.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 35-40 år, ca. 165 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Flakkende blik, opsat hår i en knude i nakken, Talte: Fremmedsprog, Iført: hvid bluse med små bitte små blomster, medbragte kort

og

B: Mand, Østeuropæisk af udseende, 35-40 år, ca. 165 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: lys skjorte.