Temamøde om hjernen vender tilbage i august, da stor efterspørgsel gør, at Helsingør Kommune gentager temamødet ”Hold hjernen frisk”.

Det bliver torsdag den 17. august, hvor læge og hjerneforsker Ellen Garde igen står klar med et foredrag om hjernen.

Toldkammeret trak fulde huse fornylig, hvor hjerneforsker Ellen garde gav et veloplagt foredrag om, hvordan hjernen virker, og hvad man selv kan gøre for at holde hjernen skarp længst muligt. 150 seniorer var mødt op for at blive klogere på, hvordan hjernen har brug for pleje og nye udfordringer. Mødet var et af flere kommende møder under overskriften ”Bevar dig vel i seniorårene”, som er målrettet borgere omkring de 60 år og derover.

Mange var på venteliste til første møde, så nu gentager kommunen mødet. Borgere på ventelisten vil automatisk modtage et tilbud om at deltage i mødet torsdag den 17. august kl. 17.00 – 19.00 i Toldkammerets lille sal.

Øvrige interesserede kan tilmelde sig ved at skrive til so@helsingor.dk. senest 11. august. Alle får et svar ved tilmelding. Mødet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle-princippet.

Læs mere her og bliv tilmeldt.

%d bloggers like this: