Hvordan bliver det nye sundhedshus til et levende og aktivt mødested? Helsingør Byråd inviterer til borgermøde den 26. juni kl. 17 på Kulturværftet.

I 2021 vil Helsingørs nye moderne sundhedshus ved Prøvestenscentret stå færdigt. Her vil du både finde kommunale sundhedstilbud som fx træning og rehabilitering men også de regionale funktioner fx akutfunktionen, som findes i Muregade i dag.

Men huset skal også være et levende og aktivt mødested, hvor fælleskaber og nye bekendtskaber kan opstå omkring det fælles tema; sundhed.

Helsingør Byråd vil meget gerne høre dine ideer til, hvordan vi sammen skaber et sundhedshus, hvor man ikke kun kommer, når man er syg, men også har lyst til at komme for at få inspiration og støtte til at holde sig rask og sund.

Et sted, som fx giver mulighed for, at frivillige mødes omkring madlavning, aftenskoler afholder kurser, patientforeninger holder til, mødre- og forældregrupper mødes eller hvor du kan komme for at træne.

På Kulturværftet mandag den 26. juni kl. 17-19 kan du komme og give dine input. Arbejdet kommer til at foregå i mindre grupper, så du kan byde ind der, hvor dine interesser ligger. Det bliver et par aktive timer, hvor store som små idéer er velkomne.

Du skal tilmelde dig senest den 21. juni. Læs mere her.

Foto: Helsingør Kommune / Sundhedshus
%d bloggers like this: