Europas bedste professionelle triatleter tørner sammen den 18. juni i Helsingør til det største og mest betydningsfulde triatlonmesterskab nogensinde i Danmark. De får selskab af ikke mindre end 2.500 øvrige triatleter fra hele verden. IRONMAN har nemlig tændt de røde lamper og kan melde totalt udsolgt.

Oprindeligt var der 2.000 startpladser til almindelige deltagere til salg, det tal blev siden øget til 2.500, alligevel kan IRONMAN nu melde om fuldstændig udsolgt til KMD IRONMAN 70.3 European Championship 2017:

“Det er helt fantastisk at mærke, at der er så stor opbakning fra såvel danske som internationale triatleter. Mere end 45 forskellige nationer vil stille til start. Og det er et stort skulderklap til Helsingør som værtsby og alle der her været med til, at skaffe IRONMAN 70.3 Europamesterskabet til Danmark,” siger Thomas Veje Olsen, direktør for IRONMAN Danmark.

Thomas Veje Olsen håber, at Europamesterskabet lykkedes med både at vise Helsingør, Danmark og dansk triatlon frem for hele verden:

“Nu handler det om, at vi ikke alene til race day den 18. Juni, men fra åbningsceremonien den 15. Juni og i dagene frem til mesterskabet, at få vist Helsingør, Danmark og dansk triatlon frem på fornemmeste vis, det har vi alle muligheder for. Jeg både håber og tror, at vi sammen med Helsingør by, de mange frivillige og øvrige medvirkende skaber nogle dage i Helsingør, som deltagerne vil huske længe efter de har krydset målstregen.”

EM er god forretning for Helsingør
Med 2.500 triatler fra hele verden samt det stærkeste professionelle felt nogensinde i Danmark, bliver der fyldt godt op på hotellerne i og omkring Helsingør i ugerne og dagene op til KMD IRONMAN 70.3 European Championship 2017, det er i sig selv en god forretning for byen Helsingør:

“De foreløbige prognoser viser, at for hver krone kommunen har støttet med, så kommer der 10 kroner tilbage til det lokale erhvervsliv f.eks. i form af overnatninger og omsætning i byen. Det vil være et meget flot resultat sammenlignet med andre store begivenheder,” siger Benedikte Kiær, Borgmester i Helsingør, det forventes at alene den afledte omsætning alene i Helsingør på hoteller og restauranter mv. lander på mellem 10 og 15 millioner kroner.

Det sker fra den 15. til og med 18. juni 2017 i Helsingør.

Patrik Nilsson løber i mål som vinder af KMD IRONMAN Copenhagen 2016 i femte hurtigste tid i verden nogensinde (7timer og 49minutter)

 

%d bloggers like this: