Hvad betyder det at høre til? Hvordan har man rødder? Hvad er nationalitet? Det er nogle af de emner, som Wunderverks forestilling ”Udsigter fra min bedstemors køkken” tager fat i.

Den Reumert-nominerede forestilling med performer og dramatiker, Anette Asp Christensen, finder sted i et privat køkken.

Udsigter Fra Bedstemors Køkken. Foto: Henning Sjøstrøm

Nu kommer forestillingen til Helsingør – men hvem vil lægge køkken til?

Unik forestilling i dit køkken?
-Vi er så heldige at kunne præsentere den unikke forestilling i Helsingør. Derfor er vi på udkig efter et par køkkener i byen – nærmere bestemt på Vapnagård og i Nordvest omkring Abildvængets Bibliotek. Vi søger nogle ildsjæle, som vil være med til at skabe rammen omkring den anmelderroste og intime forestilling, hvor publikum inviteres ind i dit køkken, og bænkes tæt omkring køkkenbordet, fortæller Marie Viltoft Polli fra Helsingør Teater.

Det praktiske og hvad det kræver
Det tager cirka 3 timer at gøre det klar, før publikum ankommer. Der er max 10 publikummer pr. forestilling. Intentionen er, at køkkenet bruges som det er. Dog medbringer skuespilleren selv kaffestel og har brug for lidt hyldeplads, til forskellige rekvisitter. Hun kommer til at bruge dit komfur (til gammeldags kaffebrygning) og der bliver serveret boller for publikum.

Det kræver ikke noget af dig, bortset fra at hjælpe skuespilleren lidt på plads med sine ting – og du er altid velkommen til at hjælpe med kaffebrygning m.m. undervejs, såfremt du har lyst til dette.

Datoer
Nordvest:
Søndag d. 10. september kl. 16.00-17.30
Mandag d. 11. september kl. 19.00-20.30
Vapnagård:
Tirsdag d. 12. september 2017 kl. 19.00-20.30.
Onsdag d. 13. september 2017 kl. 19.00-20.30

%d bloggers like this: