Silvan i Helsingør er blevet Weber World Forhandler

Der var brug for den helt store saks, da Weber den 18. marts klippede snoren til ikke mindre end 16 Weber World butikker rundt om i Danmark. I Helsingør kan Silvan nu byde kunderne velkomne til et helt nyindrettet grillområde i butikken.

De 16 butikker, som nu bliver Weber World Forhandler, er nøje udvalgt, fortæller Webers salgsdirektør i Danmark, Carsten Bjørn de Place og fortsætter

– Butikkerne skal opfylde en række kriterier, fordi det er meget afgørende for os, at forbrugerne får en helt særlig oplevelse med Weber-produkterne i disse butikker. Vi er derfor meget glade for, at Silvan i Helsingør nu bliver Weber World butik.

Ét af kravene til en Weber World butik er, at den skal byde på mindst 75 m2 udelukkende dedikeret til grill, tilbehør, udstyr til røgning – ja, alt hvad grillhjertet begærer.

Del på sociale medier