Millioner af mennesker verden over slukker for lyset på lørdag for at give klimaet en stemme – borgerne opfordres til at bakke op om Earth Hour.

Millioner af mennesker verden over slukker for lyset på lørdag for at give klimaet en stemme. Helsingør Kommune deltager også og går i sort lørdag den 25. marts mellem kl. 20.30 og 21.30.  Det er miljøorganisationen WWF Verdensnaturfonden, der står bag den globale klimakampagne.

Kronborg Slot slukker for lyset sammen med ikonbygninger som Eiffeltårnet og operaen i Sydney – den synkrone mørklægning skal skabe opmærksomhed om de klimaforandringer, som stadig er svære at bremse. Foruden Kronborg Slot bliver gadebelysningen slukket langs dele af Strandvejen, ligesom der også slukkes på rådhuset.

Læs mere her.

Foto: WWF Verdensnaturfonden
Del på sociale medier