Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 150715-210715.

Savnet/bortgået barn. 4 årig pige forsvundet fra sin bopæl Valmuevej i Helsingør
Tidspunkt: 20/07-2015
Anmeldt kl 2038. Hun legede i haven med sin 8 årige storesøster. Ikke set af faderen siden kl. 1940.
Ledige patruljer begyndte søgning i området.
Pigen blev kl 2143 fundet af nabo idet hun legede i haven og var betuttet over det store opbud af mennesker/beboere der var samlet ved hendes bopæl.

Forsøg på tricktyveri i hjemmet, Rosenkildevej i Helsingør
Tidspunkt: 14/07-2015

Anmeldt kl 2011. Gerningskvinden bankede på anmelderens hoveddør og forsøgte at komme ind ved at foregive hun var fra hjemmeplejen. Hun var ikke iført uniformering og kunne ikke forevise ID, hvorfor anmelderen smækkede døren i for næsen af hende. Anmelderen, der er 90 år, optrådte snarrådigt og handlekraftigt og henviste til den instruktion som Helsingør Kommune havde givet de ældre om altid at bede om ID på sundhedspersonalet. Signalement:

A: Kvinde, Romansk af udseende, 35 år, 165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Sigøjner, Talte: Dansk med accent, Iført: rød striktrøje med sorte knapper, medbragte flerfarvet blomstret dametaske med hvid pung

Mistænkeligt forhold, Rosenkildevej i Helsingør
Tidspunkt: 20/07-2015

Anmeldt kl 1816. Ældre dame og lille pige – sigøjnere, lusker rundt i området. Har kigget ind i flere haver på Hollandskevej. Adspurgt havde den lille pige oplyst, at de skulle ned i byen. Kvinden – A var ca. 60-70 år, krumrygget, kraftig, mørkrødt/lilla pagehår, mangler nogle tænder, talte meget dårligt dansk, iført mørk trøje, lilla t-shirt, spraglet, lyserød nederdel, lilla strømper og klipklapper. Pigen -B var spinkel, havde håret sat op i knold, iført lysegrå hættetrøje og grå/sorte jeans. Også set på Belvederevej i Helsingør.

Røveri mod andre – u/f Nordea, Stengade i Helsingør.
Tidspunkt: 17/07-2015

Anmeldt kl 0247. Ukendt gerningsmand truede 3 forurettede til at hæve i alt 3.000 kr., som han efterfølgende tilegnede sig.

En patruljvogn lå lige ved siden af gerningsstedet, hvorfor gerningsmanden, en 19-årig ung mand fra Helsingør, blev anholdt på stedet.


Del på sociale medier